Julejakten er tilbake

Skoler og barnehager sloss om å få plass i Fredheim i Sandnes. Og denne uken startet billettsalget for de åpne forestillingene.

– Vi gir bort seks forestillinger til barnehager og skoler i Sandnes og der er det snart helt fullt belegg. De står nesten i kø, sier Edmund Rossland, produsent for forestillingen Jakten på julen.

Populært.
Etter ett års pause er nå den populære forestillingen fra Fredheim Forsamling på plass igjen. Årets utgave har fått etternavnet Vol.2, noe som skulle bety en liten oppgradering.

– Vi strekker manuset i flere ender og har skrevet det litt om. Det er mest for å justere i tempo og så stopper vi ved litt flere karakterer i fortellingen. Det er ikke en ny forstilling. Handlingen er den samme, men kanskje med et enda mer spisset budskap, sier Rossland.

Nye skuespillere.
Seksti aktører er i sving på scenen som dansere, musikere og skuespillere. I tillegg finnes en håndfull støttefunksjoner i kulissene. Alle er amatører tilknyttet ImF-forsamlingen i Sandnes.

– I år er det mange nye folk i sving. Barna som har vært med før har blitt eldre så dette året skal 35 nye barn få prøve seg i forstillingen for første gang. Det er veldig spennende, forteller Rossland.

Utsolgt?
De fire åpne forestillingene av Jakten på julen vol 2 spilles andre helga i advent. Billettsalget startet denne uken hos Billettservice.

– Ja, her er det bare å hive seg rundt og bestille billetter. Dette er jo tross alt en av de største amatøroppsetninger i distriktet, ja kanskje i landet, sier en stolt produsent.

Se bilder fra fjorårets forestilling i galleriet.
foto: Asle Haukland/Fredheim Mediateam.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.